Tagarbejde i højeste kvalitet

​Har du brug for professionel hjælp til dit tagarbejde?

Taget er husets vigtigste værn mod regn, fugt, kulde og blæst. Derfor er det vigtigt, at taget hele tiden er tæt, så der ikke kommer vand ind i huset, eller så der ikke opstår skader i konstruktionerne som følge af fugt. Hos Entreprenørfirmaet Jens Møller Gudhjem A/S hjælper vi dig gerne med dit tagarbejde, hvad enten du er privatperson eller erhvervskunde.

Vi udfører professionelt arbejde i høj kvalitet for kunder på hele Bornholm, og vi har mange års erfaring inden for vores fag. Du er således garanteret et professionelt og holdbart resultat, når du vælger at lade os stå for arbejdet.

Eksempler på tagarbejde vi kan udføre

​Tagarbejde kan dække over mange forskellige opgaver på taget. Vi har brede kompetencer inden for vores fag og en række dygtige samarbejdspartnere, hvilket betyder, at vi kan udføre enhver form for tagarbejde. Det kan for eksempel være:

  • ​Lægning af nyt tag
  • Renovering af tag
  • Reparation af tag
  • Montering af tagpap

Vi leverer kvalitetsarbejde til tiden

Vi ved, hvor vigtigt det er som kunde, at arbejdet er færdigt til den aftalte tid. Derfor sætter vi en stor ære i altid at overholde vores indgåede aftaler, så du trygt kan regne med, at vores tagarbejde er færdigt til den tid, som vi på forhånd har aftalt.

Herudover kan du altid forvente, at vores arbejde bliver udført i den højeste kvalitet, således at du får et 100 % tæt tag. Det gælder, uanset om vi skal hjælpe dig i forbindelse med en tagrenovering, en tagreparation eller lægning af et helt nyt tag.

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på din tagopgave

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en specifik opgave til os, som du kunne tænke dig at få beregnet en pris på. Fortæl os om din opgave, så udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig på den løsning, der på bedste vis imødekommer dine ønsker og behov. Vi står desuden også til rådighed, hvis du har brug for kompetent rådgivning.

56 48 51 17 eller send en mail til: jmg@jmg-as.dk.

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt med et gratis tilbud til dig! Vi ser frem til at hjælpe dig.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os
​på Facebook

Følg os på Facebook og få større indblik i vores hverdag.

Klarer store & små opgaver med samme entusiasme for godt håndværk

Egen maskinpark - vi kan klare enhver opgave med brede kompetencer

Professionel totalentreprise med dygtige samarbejdspartnere

De bedste kvalitetsløsninger til tiden

Helhedsorienteret service & rådgivning