​Eksisteret siden 1946

handshake

Vinder af Dansk Betons in-situ pris 2019​

first (2)

Omfattet af Byg Garanti​

badge

​Historie

​Virksomheden blev grundlagt den 20. maj 1946 af den 27 årige entreprenør Jens Møller, der var kommet til Bornholm fra Venø sammen med sin far, idet de begge var ansat i entreprenørfirmaet Kjær & Trillingsgaard, der dengang havde opgaver på Bornholm.

​Virksomheden startede som anlægs- og havneentreprenør og udførte i årene fremover en lang række vej- og havnearbejder.

Ligeledes udførte Jens Møller jordarbejdet for mange af øens murermestre, der dengang ikke havde investeret i egen maskinpark. Af markante anlægsopgaver kan nævnes Ellebyvejen, Ølenevejen og Serpentinervejen i Gudhjem.

Efterhånden som årene gik udvikledes virksomheden til også at påtage sig byggeopgaver, som blev udført i både fag- og hovedentrepriser. Ligeledes påtog Jens Møller sig at nedgrave både el- og telekabler.

Efter en række svære år i 1970’erne og begyndelsen af 1980’erne besluttede Jens Møller i 1984 at afhænde sit livsværk til en ny ejerkreds.

Den 2. januar 2014 fusionerede Jens Møller Gudhjem A/S med Edgar Nielsen & Søn Vognmands- og Entreprenørforretning ApS og har dermed styrket begge virksomheders kompetencer og besidder nu Bornholms største kapacitet på anlægsområdet.

I dag er virksomheden et aktieselskab ved navn Jens Møller Gudhjem A/S, der er et 100% ejet datterselskab af GU Holding ApS, som tillige ejer Gudhjem Udlejning ApS.

Jens Møller Gudhjem A/S er i dag beskæftiget indenfor alle grene af bygge- og anlægsbranchen.

​Stationsvej 7, 3760 Gudhjem  | ​ ​Tlf.: 56 48 51 17  |  ​E-mail: jmg@jmg-as.dk  |  CVR: 15000945