​Eksisteret siden 1946

handshake

Vinder af Dansk Betons in-situ pris 2019​

first (2)

Omfattet af Byg Garanti​

badge

Murer med mange års erfaring i branchen

Mangler du hjælp til renovering af badeværelse eller en anden opgave, som kræver en professionel murer? Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Entreprenørfirmaet Jens Møller Gudhjem A/S har vi en række dygtige murere i vores murerafdeling. Vi udfører alle typer mureropgaver hos kunder på Bornholm, Sjælland og Lolland-Falster.

Vi er et professionelt murerfirma med mange års erfaring i branchen. Om det er store facadeopgaver, et nyt badeværelse, en skorstenspibe, der skal repareres eller en større renovering, så har vi folkene med den rette viden og de nødvendige kompetencer. Du bør derfor aldrig holde dig tilbage med at kontakte vores murerforretning for professionel hjælp. Vi udfører alle opgaver inden for:

  • Opmuring
  • Badeværelse
  • Renovering

Hvad koster en murer?

Den nøjagtige pris på en murer afhænger af den pågældende opgave.

Prisen afhænger bl.a. af opgavens type, valget af materialer samt det samlede omfang. Hos vores murermester går vi meget op i at holde vores priser på et fornuftigt niveau uanset opgaven. Derfor kan du forvente at modtage en så billig pris som muligt hver gang.

Uanset hvilken form for murerarbejde vi skal udføre, lægger vi vægt på høj kvalitet. Derfor anvender vi udelukkende materialer fra anerkendte leverandører. Derudover går vi meget op i at have en stor kundetilfredshed, hvilket vi sikrer gennem god kommunikation og ordentlige aftaler.

Kontakt os i dag for flere oplysninger

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, eller blot at komme i kontakt med en dygtig murer, så ring til os på telefon: 56 48 51 17 eller skriv til mail: jmg@jmg-as.dk, så vender vi straks tilbage med flere oplysninger. Vi ser frem til at høre fra dig.

​Stationsvej 7, 3760 Gudhjem  | ​ ​Tlf.: 56 48 51 17  |  ​E-mail: jmg@jmg-as.dk  |  CVR: 15000945